Home Frankrijk campings Frankrijk lastminute Frankrijk hotels Frankrijk reis Contact

Chalets in Frankrijk

 
Chalets in Frankrijk
Vakantie landen

Italië
Nederland
Oostenrijk
Spanje
Zwitserland

Links
Côte d'Azur - La Combette totale te St. Michel l'observatoire

Hoe gek het wel niet klinkt, maar het kan echt. Met de hele klas naar Frankrijk. In dit luxe vakantiehuis kan je met tel wel 18 personen verblijven. Ook kunnen er nog eens 3 huisdieren mee en dit is nog gratis ook. Vanaf deze luxe villa heb je een schitterend uitzicht over het mooie berglandschap. Wil je dus gezellig met je klas of als bedrijfsuitje naar het zonnige zuiden? Dan is dit uw kans.

 
Normandië - Porte de Rouen te Asnieres

Meer rust dan op dit plekje kan je bijna niet hebben. Midden in het mooie Franse landschap. Dit chalet is zeer geschikt voor mensen die houden van rust en liefhebbers van het landelijke leven. In deze omgeving is veel te zien van de Middeleeuwen tot de Renaissance. Met de hele familie een weekje rust? Voor maar €445,- kan je hier al met 6 personen zijn.

 
Corsica - Villa Blanche te St. Andrea d'orcino

Op nog geen 1 kilometer van het strand ligt dit prachtige chalet. Dit chalet ligt op het Franse eiland Corsica. Met een schitterend uitzicht over de zee en de bergen en een prive zwembad ter beschikking. Hier hangt wel een wat duurder prijsje aan dan de normale chalets. Voor €1802,- zit je al met 6 personen een week lang op deze mooie plek.

 
Bourgogne - Les Bruyeres te Brazey en Morvan

Dit mooie chalet ligt op de grens van het natuurpark Le Morvan en de Cote d'Or. De woning staat op een terrein van maarliefst 1 hectare en hierin ligt een meertje van 2000m2. Het huisje bevat een mooie veranda waar je overdag en 's avonds heerlijk kan genieten van het mooie uitzicht. Het huisje bevat 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen. Hier kun je al verblijven voor maar €345,- per week.

 
Franse Ardennen - Vakantiehuis Germont te Germont

Met 4 personenen naar de Franse Ardennen? Nu kan je verblijven in een mooie gerenoveerde boerderij. De boerderij ligt in een groene omgeving. Hier kan je heerlijk wandelen in de bossen en over het mooie Franse landschap. Ook kan je hier heerlijk fietsen. Je zit hier al met 4 personen voor maar €377,- per week.
 
1-2-3


Copyright © www.Frankrijkreis.nl 2008