Home Frankrijk campings Frankrijk lastminute Frankrijk hotels Frankrijk reis Contact

Chalets in Frankrijk

 
Chalets in Frankrijk
Vakantie landen

Italië
Nederland
Oostenrijk
Spanje
Zwitserland

Links
Côte d'Azur - Les Restanques te Malauncene

Wilt u een sfeervol landgoed en ook nog eens een privé zwembad dan zit u hier helemaal goed. Les Restanques ligt aan de rand van het stadje Malauncene. Het is geschikt voor een gezelschap van maarliefst 10 mensen. Het huis beschikt over 3 kamers en is al te reserveren voor maar €774,- per week. Het huis is minder geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit en voor kinderen waar GEEN toezicht op gehouden kan worden.

 
Côte d'Azur - Alina te Pierrevert

Wil je een mooi vrijstaand vakantiehuis in Frankrijk. Aan de Côte d'Azur staan tientallen mooi vakantiehuizen die je zomaar kan huren. Het vakantiehuis Alina heeft 4 slaapkamers en een zwembad van 10 bij 5 meter. Het is geschikt voor 8 personen en de prijs voor één week is al vanaf €1124,-

 
Côte d'Azur - Villa Mas de L'Olivier te Rousillon

Altijd al eens in een kleurig huisje willen overnachten? Dan is dit je kans. Voor maar €947,- zit je al met 6 man in een schitterend vakantiehuisje. Je bevindt je in een mooi oud stadje en in een van de mooiste streken van Frankijk. Het huisje is dicht aan zee en je beschikt ook nog eens over een overdekt zwembad. Wil je nu gezellig met de hele familie genieten van een mooie vakantie? Boek dan snel deze schitterende villa.

 
Côte d'Azur - Le Grand Logis te Brunet

Ruimte genoeg, met maarliefst 3 hectare grond rondom dit mooie grote huis kan je van alles doen. Zo is er de gelegenheid even pootje te baden of lekker te gaan voetballen of een van de andere activiteiten die je hier kan doen. Le Grand Logis biedt ruimte voor een gezelschap van 8 personen. Voor maar €545,- per week kan je hier al lekker genieten van een mooie vakantie. Het mooie ruime huis ligt in een mooie groene omgeving en heeft een mooi uitzicht.

 
Côte d'Azur - Villa Les Blaquets Hauts te Moissac-Bellevue

Met maarliefst 10 personen in een schitterende villa in het zuiden van Frankrijk. De villa beschikt over een prachtig zwembad. Ook heeft u uitzicht over het schitterende Franse landschap. U kijkt uit over de 3 hectare grote wijngaarden. De beheerder van de villa heeft ook aan de kleine kinderen gedacht. Zo is er een kinderbadje, kinderwagen en nog meer spulletjes voor de kleintjes.
 
1-2-3


Copyright © www.Frankrijkreis.nl 2008