Home Frankrijk campings Frankrijk lastminute Frankrijk hotels Frankrijk reis Contact

Chalets in Frankrijk

 
Chalets in Frankrijk
Vakantie landen

Italië
Nederland
Oostenrijk
Spanje
Zwitserland

Links
Centre - Chateau de Chemeray te Ciron

Altijd als eens in een kasteel willen slapen? Dan is dit je kans. Je kan er zelfs je vakantie vieren. Het kasteel stamt uit de 15e en 19e eeuw. Het kasteel ligt midden in een mooi groen park van 10 hectare. Ook is het kasteel voorzien van een prive zwembad. Hier ligt echter wel een hoog prijsje aan vast. Met 27 personen ben je al €3281,- per week kwijt.

 
Midi-Pyreneeën- Les Bories de Camus te Bagat en Quercy

Een mooi uitzicht over het schitterend landschap. Zou kun je eindeloos ver kijken over de wijngaarden, bossen, velden en landerijen. Dit mooie vrijstaande chalet staat op maarliefst 5000m2 grond. Het vakantiehuisje ligt in een mooi stil gebied. Hier heeft u dus alle rust. Je kan hier naartoe met 5 personen voor maar €238,- per week.

 
Zuid Alpen - Appartement Lucy te Reallon

In de zomer toch naar de sneeuw? Dat kan natuurlijk altijd. In de Zuid Alpen van Frankrijk kan je heerlijk naar de witte bergtoppen. Dit mooie appartement ligt in de Franse bergen en heeft uitzicht op de Lucy berg. U heeft een schitterend uitzicht op de Franse bergen. Voor 4 personen betaal je €419,- per week.

 
Bourgogne - Les Bruyeres te Brazey en Morvan

Dit mooie chalet ligt op de grens van het natuurpark Le Morvan en de Cote d'Or. De woning staat op een terrein van maarliefst 1 hectare en hierin ligt een meertje van 2000m2. Het huisje bevat een mooie veranda waar je overdag en 's avonds heerlijk kan genieten van het mooie uitzicht. Het huisje bevat 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen. Hier kun je al verblijven voor maar €345,- per week.

 
Franse Ardennen - Vakantiehuis Germont te Germont

Met 4 personenen naar de Franse Ardennen? Nu kan je verblijven in een mooie gerenoveerde boerderij. De boerderij ligt in een groene omgeving. Hier kan je heerlijk wandelen in de bossen en over het mooie Franse landschap. Ook kan je hier heerlijk fietsen. Je zit hier al met 4 personen voor maar €377,- per week.
 
1-2-3


Copyright © www.Frankrijkreis.nl 2008